Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää:

DOUBLE WHAMMY-ilta Down Home Kivi 24.1.19

The Blues Funnel

Serko's Circuit

Kevätkausi alkaa komiasti! Kaksi erinomaista huippuesitystä samana iltana suoraan Tampereelta! Molemmat yhtyeet ensimmäisellä Down Home Kiven keikallaan! 

THE BLUES FUNNEL

Vuonna 1996 perustettu The Blues Funnel on suomenkielinen bluesbändi, jonka sanat ja sävelet ovat omaa tuotantoa. Bändi on valuttanut suppilonsa läpi Chicago-, Jump- ja Rhythm'n bluesin omannäköisellä tavallaan. The Blues Funnel soittaa helposti tanssittavaa bluesia, liikaa otsaa rypistämättä. Bändin musiikki sopii erityisen hyvin Down Home Kiven tapaiselle erityisen intiimille bluesklubille, jossa nyanssit ja intensiivinen tuotanto, sekä kotimaiset sanoitukset pääsevät esille.

Hermes Tuomisto: laulu, kitara, slide, huuliharppu
Jari Luukkanen: kitara
Olli Peuranen: koskettimet
Tero Kansanaho: basso, laulu
Pasi Pekkarinen: rummut

Linkit:
Lomilla
On aika naisen mennä
Facebook

 

 

SERKO'S CIRCUIT

Laulusolisti-harpisti Serko Nieminen tarttui huuliharppuun ensimmäisen kerran vuonna 2012 ja hän on perehtynyt tuon maagisen soittimen saloihin jopa niin hyvin, että nappasi huuliharpun soiton Suomen mestaruuden 2018 peräti kolmessa eri sarjassa!

Serko's Circuit on perustettu tammikuussa 2017 ja ensimmäinen keikka oli heti 25.2.17 legendaarisessa Tampereen Blues Baarissa. Bändi on keikkaillut tämän jälkeen joka puolella Suomea ja kesällä 2018 julkaistiin debyyttialbumi
"Live at your Living room". Kyseessä on studiolive, joka on saanut hyvän vastaanoton. Serko's Circuit tarjoaa yleisölleen bluesin riemua enempää synkistelemättä ja painottamalla sitä, että blues on myös tanssimusiikkia!

Serko Nieminen: laulu ja huuliharppu
Petri Iso-Mustajärvi: kitarat
Valtteri Pärssinen: saksofoni
Mika Sinisalo basso
Jorma Tuohino: rummut

Linkit:
Drivin' Wheel
Walter's boogie
Facebook

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 10/5e (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista - blueslovers.info(at)gmail.com. Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html  sivulla on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.

 

Blues Lovers | 2019 | blueslovers.info(at)gmail.com