Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

BABY BOY VARHAMA & THE OKIE BOYS

Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää:

BABY BOY VARHAMA & THE OKIE BOYS

Suomi-legendan vierailu Kivessä!

Lahtelaista kitaristi-laulaja Pentti "Baby Boy" Varhamaa puraisi blues-kärpänen jo varsin nuorena ja häntä voidaan historian kirjojen mukaan pitää yhtenä maamme ensimmäisistä blues'n'roots -artisteista.

Down Home Kivi torstaina 9.5.19!

TERVETULOA! LIPUT 15/12e (BL-JÄSENET)

 

Varhama hankki ensimmäisen kitaransa vuonna 1967 ja innoittajana toimi tuolloin mm. brittiblues edustajanaan John Mayall. Nopeasti alkoivat isoveljen Muddy Watersin ja Howlin' Wolfin levyt pyöriä enenevässä määrin levylautasella. Tämän jälkeen Varhama tutustui akustiseen countrybluesiin ja kyseisen tyylin vimmattu treenaaminen alkoi. Innoittajina toimivat mm. Son House, Robert Johnson ja Charlie Patton. Baby Boy Varhamasta tulikin yksi maamme ensimmäisiä countrybluestaitajia.

Baby Boy Varhama pyörittää useita kokoonpanoja ja Down Home Kivessä on nähty näistä vuosien varrella useita, mm. vuonna 2016 Baby Boy Varhama & Big Easy. Tällä kertaa vuorossa on vuonna 2013 perustettu The Okie Boys, jonka ohjelmistossa yhdistellään bluesia, jazzia ja kantria,

Baby Boy Varhama - laulu, kitarat
Tommi Lievemaa - laulu, akustinen kitara, sähkökitara, mandoliini
Antti Akkanen - kontrabasso, sähköbasso
Lari Hermanni Lius - rummut

Down Home Kivi - Be there or be square!

Linkit:
Blues come around
Red river blues
Vicksburg blues
Homepage

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 15/12e (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista - blueslovers.info(at)gmail.com. Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html  sivulla on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.

 

Blues Lovers | 2019 | blueslovers.info(at)gmail.com