Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

LUMBERJACKS

Jukka Mäkinen & BluesLovers todella ylpeänä esittää:

LUMBERJACKS

Down Home Kivi torstaina 21.9.2023!

Liput 30/25e (BL-jäsenet)

Lumberjacks perustettiin vuonna 2007 basisti Chefin ja kitaristi 'Big Hand' Niemen toimesta tyydyttämään eteläpohjalaisten muusikoiden intohimoa soittaa sielukasta blues & soul-musiikkia. "Big Hand" Niemen täytyy olla yksi suomalaisen blueskitaran tarkimmin varjeltuja salaisuuksia. Hänen ilmiömäinen ja omintakeinen kitaratyöskentelynsä maustettuna perinnetiedolla ja suurella sielulla on hämmästyttänyt kuulijoita missä tahansa hän on soittanut. Kaiken kruunaa karhean väkevä laulu.

Chef ja hänen bassonsa sekä laulunsa tunnetaan parhaiten hedelmällisestä yhteistyöstä Micke Björklöfin ja Ville 'Lefty' Leppäsen kanssa yhtyeessä Micke & Lefty feat. Chef. Yhtyeen mukana hän levyttänyt kaksi albumia sekä ja esiintynyt Skandinaviassa, Keski-Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Yhteistyö jatkuu edelleen. Chef on myös soittanut suomalaisen bluesin koko kärkikaartin kanssa.

Lumberjacks sekoittelee rohkeasti tyylejä juuri-musiikin laajassa kirjossa. Toinen jalka on tiukasti bluesissa mutta toinen ottaa askeleita milloin soulin, funkin tai jopa doo-wopin ja reggaen suuntaan. Bändi luottaa omiin vahvoihin sävellyksiin, joissa kuuluu eletty elämä, ilot sekä surut. Pieniä tilannekatsauksia ojan pohjalta tai kukkulan kuninkaana. Sitä on se todellinen Blues! Lumberjacks luottaa pitkään kypsyteltyyn bändisointiin jossa jokaisen panos on tärkeä osa kokonaisuutta. Lumberjacks-soundiin kuuluu myös olennaisena osana vahvat taustalaulut, koska jokainen soittaja on myös väkevä vokalisti.

Lumberjacks edustaa aivan ehdotonta kärkipäätä kotimaisista bluesyhtyeistä. Tästä todisteena lukuisat huikean vastaanoton yleisöltä saaneet festivaaliesiintymiset ympäri maata ja Suomen edustustehtävät sekä International Blues Challangessa Memphisissä 2020 kuin myös European Blues Challangessa Malmössa kesäkuussa 2022.

Chef: laulu & basso
Urmas 'Big Hand' Niemi: laulu & kitara
Jarkko Salo: Hammond, piano & laulu
Janne 'Milk Drinkin' Käpylä: rummut & laulu

Linkit:
Lumberjacks Band
Watch your step
Facebook

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 30/25e (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista - blueslovers.info(at)gmail.com. Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä, jonka jälkeen lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN!

Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html Kyseisellä välilehdellä on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.

 

Blues Lovers | 2023 | blueslovers.info(at)gmail.com