Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

J.T. Lauritsen

Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää:

J.T. Lauritsen & Tomi Leino Trio (NO/FI)

Syyskauden huippuavajaiset!

Down Home Kivi to 7.9.2017!

Kulttuuriravintola Kiven maankuulu blues & roots-areena aloittaa syyskauden louisianalaisilla blues & zydeco-sävyillä norjalaisen laulaja-huuliharpisti-haitaristi J.T. Lauritsenin johdolla!

Norjalainen Nodden Blues Music Award 2014-palkinnon napannut J.T. Lauritsen on kiertänyt viimeisen parinkymmenen vuoden ajan Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa bluesin ja zydecon merkeissä.

Lauritsen on erinomainen laulaja, haitaristi ja huuliharpisti. Hän sekoittaa musiikissaan taitavasti bluesia sekä Louisianan kreoliväestön tanssimusiikkia zydecoa, jossa juuri haitari on keskeinen tekijä.

 

J.T. Lauritsenin tuorein levy "Play the rules" äänitettiin Memphisissä ja se on saanut erinomaisia arvosteluja muun muassa amerikkalaisessa Blues Blast Magazinessa. Aiemmin esim. Delbert McClintonin ja Sven Zetterbergin kanssa työskennellyt Lauritsen esiintyy Suomen kiertueella yhdessä Tomi Leino Trion kanssa.

Kitaristi, laulaja, huuliharpisti Tomi Leino tunnetaan oman yhtyeensä ohella myös Down Home Kiven kävijöille kovin rakkaaksi muodostuneesta ruotsalaisesta Trickbag-yhtyeestä. Bändin taustaryhmässä toimivat tunnetut "bluesin erityismiehet" Mikko Peltola ja Jaska Prepula. Yksi Suomen tiukimmista taustayhtyeistä! Näillä miehillä on myös pitkä ja laaja kokemus työskentelystä amerikkalaisten ja eurooppalaisten mestareiden kanssa.

J.T. Lauritsen - laulu, haitari, huuliharppu
Tomi Leino - kitarat
Jaska Prepula - basso
Mikko Peltola - rummut

Linkit:
The Joker Youtube
Tell me what's the reason Youtube
Mathilda Youtube
Play the rules Youtube
Homepage www.jtlauritsen.com

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 20/18e (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista - blueslovers.info(at)gmail.com. Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html  sivulla on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.

 

Blues Lovers | 2017 | blueslovers.info(at)gmail.com