Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

Good Rockin' Kempas & The Short Timers

Jukka Mäkinen & BluesLovers todella ylpeänä esittää:

Good Rockin' Kempas & The Short Timers

Down Home Kivi torstaina 17.10.19!

Down Home Kiven areenalle saapuu ensivisiitilleen harppumeedio Kari Kempas sekä kitaravelho Gona Lehtinen!!! Getting ready to boogie at Kivi!

TERVETULOA! LIPUT 15/12e (BL-JÄSENET)

 

Kari "Good Rockin'" Kempas on pitkäaikainen huuliharpun soittaja ja laulaja lukemattomista eri blues & roots-kokoonpanoista esim. Tortilla Flat, Bloodshot Eyes, Down Home Boys jne. Hän on levyttänyt useita levyjä eri bändiensä kanssa. Tämän lisäksi hän toimii myös Blues News-lehden toimittajana, Finnish Blues Societyn (FBS) - hallituksen jäsenenä, on hyvin aktiivinen European Blues Unionin (EBU) -jäsen .. siis todellinen bluesmies!

The Short Timers on suht'koht' tuore kokoonpano. Se on perustettu pari vuotta sitten. Vastaanotto on ollut suorastaan erinomainen. Yhtyeen tyylilajit ovat Rockin' Bluesin, Jumpin' Rhythm'n'Bluesin ja Hot Rock'n'rollin kautta aina All That Jazziin.

Bändin kokoonpanosta on pakko nostaa erikseen esille loistavan ensialbuminsa "Fly Now" tehnyt multilahjakas kitaristi Gona Lehtinen. Kyseinen levy oli ehdottomasti viime vuoden parhaita levytyksiä Suomessa! Antti "Gona" Lehtinen (s. 1969) eittämättä omistaa jäsenkortin kitaristien eliittikerhoon. Lukuisissa eri yhtyeissä miltei kaikkia juurimusiikin suuntauksia bluesista ragtimen, jazzin ja kantrin kautta rock 'n' rolliin, rockabillyyn sekä rhythm 'n' bluesiin soittanut mies on poikkeuksellisella tyylitajulla varustettu kehäkettu, joka osaa myös jakaa vilpittömästi kunniaa esikuvilleen.

Kaiken kaikkiaan bändin huippumuusikoiden historiasta löytyvät esim. seuraavat bändit:
Agents, Paavo & Zephyr, Tortilla Flat, Dr Snout and Hogs of Rhythm, Bloodshot Eyes, Mike Westhues, Berryman & Bullet duo, Fat Chance, The Sun Connection, 20th Flight Rockers, Hanna Hush ...

Ja kaikille tanssijoille tiedoksi: kelpo miehet soittavat myös hitaat bluesit rytmikkäästi!

Good Rockin' Kempas - laulu, huuliharppu
Gona Lehtinen - kitarat ja taustalaulu
Jan Smedberg - kontrabasso
Hessu Pirhonen - piano
Juha Takanen - rummut

Linkit:
Women and Cadillacs
One more time
I want hug you
Shot down
Facebook

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 15/12e (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista - blueslovers.info(at)gmail.com. Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html  sivulla on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.

 

Blues Lovers | 2019 | blueslovers.info(at)gmail.com