Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

MARK HUMMEL & TOMI LEINO TRIO (USA/FIN)

Jukka Mäkinen & BluesLovers ry ylpeänä esittää:

MARK HUMMEL & TOMI LEINO TRIO (USA/FIN)

Yksi maailman kovimmista huuliharpisteista esiintyy Kiven areenalla kotimaiseen kärkikaartiin kuuluvan huippubändin kanssa!

Down Home Kivi torstaina 15.11.18!

TERVETULOA! LIPUT 23/20e (BL-JÄSENET)

Kalifornian blues-pääkaupungissa Oaklandissa asuva huippusarjan bluesmuusikko:
huuliharpisti ja laulusolisti Mark Hummel on yksi West Coast Blues - tyylisuunnan tärkeimmistä muusikoista.

 

Vuosien varrella Mark Hummel on kehittänyt oman täysin tunnistettavan huuliharppusoundinsa. Hänen kanssaan musisoineet nuoremmat kollegat kehuvat kilvan CV-luetteloissaan soittaneensa hänen kanssaan. Hän on voittanut todella arvostetun Blues Music Award-palkinnon peräti kahdesti ja on saavuttanut useita Grammy-ehdokkuuksia. Lukuisat hienot albumit, alituiset kiertueet ja festivaaliesiintymiset ovat vakiinnuttaneet paikan blueseliitissä ympäri maailman! Kaiken tämän lisäksi Hummel on tuottanut lukuisia Blues Harmonica Blowout-konserttisarjoja. Näissä suuren suosion saavuttaneissa suurenmoisissa konserteissa hän on esiintynyt kaikkien merkittävien bluesharpistien kanssa.

Säestyksestä vastaa Tomi Leino Trio! Kitaristi, laulaja Tomi Leino tunnetaan oman yhtyeensä ohella myös Down Home Kiven kävijöille kovin rakkaaksi muodostuneesta ruotsalais-englantilais-suomalaisesta Trickbag-yhtyeestä. Taustaryhmässä toimivat tunnetut "bluesin erityismiehet" Mikko Peltola ja Jaska Prepula. Yksi Suomen tiukimmista taustayhtyeistä! Näillä miehillä on myös pitkä ja laaja kokemus työskentelystä amerikkalaisten ja eurooppalaisten mestareiden kanssa.

Tomi Leino Trio's rhythm section members - Jaska Prepula on bass / guitar, and Mikko Peltola on drums - are experienced blues musicians that have also been touring all around mid-Europe and Scandinavia with artists like Mitch Kashmar, James Harman, R.J. Mischo and many others. "Tomi Leino is my favourite European musician to work with" - Mark Hummel -

Mark Hummel - laulu, huuliharppu
Tomi Leino - kitarat
Jaska Prepula - basso
Mikko Peltola - rummut

Linkit:
The Hustle Is On
Harpo-ventilating
Summertime (Gershwin)
Homepage
Facebook

Down Home Kivi - Be there or be square!

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 23/20e (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista - blueslovers.info(at)gmail.com. Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html  sivulla on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.

 

Blues Lovers | 2018 | blueslovers.info(at)gmail.com