Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

Bluesia Kiven sisässä

TEKIJÄ: JYRKI KALLIO
BLUESIA KIVEN SISÄSSÄ - DOWN HOME KIVI 10 VUOTTA

VALOKUVAKIRJA, 2017
KUSTANTAJA: BL-BOOKS
ISBN 978-952-93-9350-3
SIDOTTU, 110 SIVUA

Tampereelle perustettiin vuonna 2006 ainutlaatuinen blues & roots-klubi Down Home Kivi Tampereen Teatterin yhteyteen. Vuosien mittaan klubilla on käynyt lukematon määrä huikeita artisteja aina Sven Zetterbergistä Lazy Lesterin kautta Pepe Ahlqvistiin.

Runsas ja monipuolinen artistikattaus on saavuttanut suuren musiikkiyleisön kunnioituksen. Pitkän linjan valokuvaajatoimittajan Jyrki Kallion teos on todella ainutlaatuinen. Kirja perustuu hänen laajoihin valokuvaotoksiinsa.

Suomessa vastaavia ei ole juuri tehty!

 

"Bluesia Kiven sisässä" tarjoaa lähes 200 valokuvan näyttelykokonaisuuden Down Home Kiven blues & roots-artisteista ensimmäisen vuosikymmenen ajalta. Elämänmakuiset valokuvat ikuistavat hetkiä juurimuusikoiden läsnäolosta ja soiton eläväisyydestä. Teoksen on kustantanut Pirkanmaan bluesyhdistys Blues Lovers ry.

Kirjan painosmäärä on rajoitettu, joten hanki omasi heti! Joulu saapuu ja kirja on oiva lahjavinkki!

Halutessasi saat kirjan tekijän signeeraamana.

Kirjaa voi ostaa 16.11.2017 alkaen BluesLovers ry:n järjestämistä tilaisuuksista ja yhdistyksen kautta tilaten. Tilausohjeet tulevat yhdistyksen kotisivulle. Muut myyntipaikat ilmoitetaan hieman myöhemmin.

Kirjan hinta on 25e, postitettuna toimituskuluineen 35e tai jos tilaat useampia kirjoja, 30e kpl, eli useamman kuin yhden kirjan tilaamalla säästät toimituskuluissa 5e/kirja.

Jos haluat tilata kirjan postitse, toimi näin:

1. Maksa summa 35e per kirja, tai jos tilaat kerralla useampia kirjoja, 30e per kirja tilille FI29 1146 3001 1141 20. Laita verkkopankissa maksua maksaessasi kenttään "viesti maksun saajalle kenttään" oma nimesi.


2. Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi (tarvitaan tilauksen toimittamista varten) ja osoitetietosi sekä haluamasi toimitustapa (Ärräpaketti tai Postin pakettiautomaatti) sähköpostilla yhdistyksen osoitteeseen blueslovers.info(at)gmail.com


3. Kirja postitetaan 1-2 viikon sisään siitä, kun suorituksesi näkyy tilillämme ja sähköpostisi on saapunut.

 

Blues Lovers | 2017 | blueslovers.info(at)gmail.com