Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

KNUCKLEBONE BLUES BAND

Jukka Mäkinen & BluesLovers ry ylpeänä esittää:

KNUCKLEBONE BLUES BAND

'They put the blues back to rhythm and blues.' Yleisön pyynnöstä vihdoinkin Down Home Kivessä!

Down Home Kivi torstaina 18.10.18!

TERVETULOA! LIPUT 20/17e (BL-JÄSENET)

Elävän rytmivieterin Knucklebone Oscarin ja sen tuhannen tulimmaisissa liemissä marinoitujen tervaskantojen tuorein kokoonpano
Knucklebone Blues Band on lekalla päähän - rock & roll - show'n ja tyylipuhtaan bluesilmaisun svengaava hybridi! Tyylittelevän tyylikästä junttausta suoraan konehuoneeseen!

 

Knucklebone Oscar on Suomen lahja Rock & roll ja Rhythm & blues-hulluudelle. Tämän kitaramiehen tavaramerkkejä ovat energiset keikat ja ultravilli liveshow! 25-vuotisjuhliaan viettävän Oscarin tyyli on sekoitus B.B. Kingiä, Chuck Berryä, James Brownia sekä Hurriganesia. Mr. Knucklebone on edustanut Suomea bluesin MM-kisoissa Memphisissä, rundannut Kiinassa, tarjoillut UMK:ssa hulvattoman burleskishow'n, julkaissut kasan levyjä, esittänyt raakaa gospelia ja tähdittänyt täyspitkää teatterielokuvaa. Tänä vuonna Oscar on levyttänyt vanhojen konkareiden kanssa: gospelia Tuomari Nurmion sekä Lazer bluesia Eero Raittisen kanssa. Mutta mies on tietysti paljaimmillaan ja omimmillaan keskiössä oman orkesterinsa kanssa.

Knucklebone Blues Band soittaa mukaansatempaavaa ja ulospäin suuntautuvaa bluesia, rhythm & bluesia ja rock & rollia. Tyylillisesti ja biisivalikoimaltaan bändi liikkuu 50- ja 60-lukujen svengaavissa tunnelmissa. Edustettuna on mm. B.B. Kingin, Muddy Watersin ja Chuck Berryn biisejä, tiukkaa New Orleans - pianoiloittelua, rätväköitä saksofoni-instrumentaaleja sekä myös jazzahtavia urkutunnelmia ja tietty Knucklebone Oscarin hienoa kitarointia pikantilla helsinkiläisellä perkele-mausteella höystettynä. Hammondia ja pianoa hipelöi Mr. "Hillside" Kumpulainen. Rummuissa Grand Ol'drummer Sande Vettenranta ja vahvuudessa on mukana myös saksofonisti Johannes Salomaa.

Knucklebone Oscar - kitarat, laulu
Mr. Hillside Kumpulainen - kosketinsoittimet
Johannes Salomaa - saksofonit
Sande Vettenranta - rummut

Linkit:
Fat girl boogie
Shake me
Whistlin' past the graveyard
Wish you would
Facebook

Down Home Kivi - Best Blues Club in town! Be there or be square

TERVETULOA!
LIPUT 20/17e (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Ennakkolippuja voi varata yhdistyksen s-postista - blueslovers.info(at)gmail.com. Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html  sivulla on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.

 

Blues Lovers | 2018 | blueslovers.info(at)gmail.com