Blues Lovers

ETUSIVU

LIITY

INFO

HISTORIA

TAPAHTUMIA

KUVIA

MEDIA & VIDEO

LINKIT

 

 

BLUES JOINT MANSE

Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää:

BluesQ & Houserockin' Fenders

BLUES JOINT MANSE avajaiset ke 27.1.16!

Ravintola Kaijakka

Laukontori 12

Tampere

BluesLovers käynnistää uuden blues & roots-klubin Tampereella ravintola Kaijakassa maankuulun Down Home Kiven lisäksi.

Uuden klubin nimeksi on annettu kastetilaisuudessa Blues Joint Manse. Tarkoituksena on tarjota lähinnä tamperelaisille ja Pirkanmaan lähipaikkakuntalaisille bändeille/duoille jne. esiintymismahdollisuuksia.

 

BluesQ

BluesQ on viiden kokeneen pirkanmaalaisen muusikon muodostama yhtye, joka loistaa pohjantähtenä rhythm & bluesin kirkkaalla tähtitaivaalla. Bändin filosofian keskiössä paistattelee alati vaaniva persoonallinen itseironia ja silkka positiivisuus. Kuitenkin on todettava ettei kyseisessä genressä liene kuultu vastaavaa. Suomenkielellä mehevästi toteutettu juurimusiikki on niin harvinaista lajia ettei sen käsityksiä järisyttävää kokonaisuutta saata jättää livenä kokematta. BluesQ on bändi, joka ei turhia hikoile aamukankkusissa vaan jolkottaa iloisen tyytyväisenä svengaten auringonlaskuun.

Muddy Vainiola - laulu, kitara
Harri Perkiö - kitara, laulu
Jukka Lehto - huuliharppu, laulu
Tapio Tuuva - rummut
Ari Kalliala - basso

bluesq.kapsi.fi

 

Houserockin' Fenders

eli kavereiden kesken HRF, on hieno sekoitus kaikkien aikojen blues- ja rockklassikoita, unohtamatta omaa materiaalia. Tässä tehosekoittimessa syntyy maukas pirtelö raakaa poljentoa, sielukasta tulkintaa, rullaavaa rokettirollia .. sanalla sanottuna loistavaa fiilistä tiukassa paketissa. Tämä "uus-vanha" bändi on perustettu jo alun perin 1985. Alkuvuosina bändi sai innoituksensa pääsääntöisesti sodan jälkeisestä Chicago bluesista, mutta myöhemmin yhtyeen repertuaariin ilmestyi myös hienoa omaa materiaaliaan. Vuonna -91 HRF olikin mukana BN-julkaisulla "More living finnish blues". Bändi keikkaili ahkerasti ympäri Suomea ja oli myös usein nähty esiintyjä BluesLoversin Tampereen Klubilla järjestetyissä Talviblues-tapahtumissa. "These guys, they really rock the house".

Jukka Lehto - laulu, huuliharppu, koskettimet
Jyrki Koskinen - kitarat
Ari Kalliala - basso
Jussi Väisänen – rummut

soundcloud.com

TERVETULOA!
Ovet 20.00 Showtime 20.30

Liput 12/10e (BL-jäsenet)
Huom! Ei etukäteislippuvarauksia!

 

Blues Lovers | 2016 | blueslovers.info(at)gmail.com